Snelkoppeling voorraad tellen maken

Om een snelkoppeling naar de voorraad tel applicatie te maken moet je het volgende doen:
- Ga naar login.tetra.nl
- Log hier in met het account dat je hebt aangemaakt
- Ga vervolgens naar voorraad.v-a-l.nl
- Klik, als de pagina geladen is, op de drie puntjes naast de adresbalk
- Klik op 'Toevoegen aan startscherm'
- Wijzig de naam naar 'Voorraad tellen'
- Klik op 'Toevoegen'
- Houdt het icoontje ingedrukt en sleep deze naar waar je hem wil hebben staan.

Vanaf nu kan je de applicatie starten m.b.v. de gemaakte snelkoppeling.

LET OP!

Als een andere medewerk(st)er de voorraad wil gaan tellen, moet men eerst uitloggen bij login.tetra.nl, en met zijn/haar eigen account weer inloggen.
Dan kan men weer naar voorraad.v-a-l.nl gaan of de gemaakte snelkoppeling gebruiken.